Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Mosonmagyaróvári szállodák, gyógyhotelek Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár az osztrák és a szlovák határtól 15 km-re, a Mosoni-Duna és a Lajta találkozásánál fekszik. A város legfőbb vonzereje a termálfürdő és a spa termál hotelek, melyek kiváló kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak Mosonmagyaróváron. Kastélyok, várromok, múzeumok és szobrok sokasága várja a látogatókat, míg a mosonmagyaróvári szállodák és hotelek gyógyfürdő belépőkkel és akciós félpanziós csomagajánlatokkal várják a pihenni és gyógyulni vágyókat.

3-csillagos hotelek Mosonmagyaróváron

Thermal Hotel Mosonmagyarovar Az 1999-ben épült háromcsillagos Thermal Hotel Mosonmagyaróvár belvárosához közel, a termálfürdő területén helyezkedik el.

Aqua Hotel Termal Mosonmagyarovar A háromcsillagos Termál Hotel Aqua Mosonmagyaróvár szívében 59 szobával várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.

Hotel Minerva Mosonmagyarovar A háromcsillagos Hotel Minerva*** Mosonmagyaróvár központjában, a fürdőtől néhány száz méterre található.

Vissza a főoldalra